RSS

News! -- Battlefield 3: Back to Karkand

írta: CoDer ; 2011.11.19. 10:55

 A cím mindent elárul. A Battlefield 3 egy DLC keretében visszatér a "gyökerekhez". Aki játszott a Battlefield 2-vel, annak biztos ismerős a "Strike at Karkand" nevet viselő pálya. A Play Hard csapata is rengeteg időt töltött ezen a helyszínen.

 Aki nem tudná miről van szó annak dióhéjban: a "Strike at Karkand" egy városi pálya, ahol az Amerika Haderő /US/ és a Közép Keleti Koalíció /MEC/ katonái csapnak össze a város irányításáért. Nagyon hangulatos pálya, a várost kisebb-nagyobb dombok veszik körül, ami remek lehetőséget nyújt a mesterlövészeknek. A városon átívelő főúton zajlik az igazi harc: a tankok, APC-k és Hummerek nagy cstája ez. A zűrzavart azonban néhány ügyes játékos a saját oldalára fordíthatja néhány C4-es töltet elhelyezésével.

 A város végében található egy nagy ipari telep, amit egy folyó választ el a belvárostól. Ide nagyon jól be lehet magunkat fészkelni, mivel az ellenség csak 2 úton juthat el hozzánk: a hídon és a folyón át. Persze ha az előbbit a levegőbe röpítjük akkor csak a víz marad.

 Mint mondtam a Play Hard csapata sok harcot megvívott ezen a pályán. Az egész város most is a szemem előtt van, nem lehet elfelejteni. És igen a DLC visszahozza ezt a remek harcteret, -illetve még néhány klasszikus BF2 pályát- és a régi fegyverek nagy részét. A csomag decemberben érkezik és aki előrendelte a limitált kiadást az ingyen megkapja (MÁZLISTÁK :D) aki nem, annak 15$-ba vagy 1200 MS pontba fog fájni.

 Végül, de nem utolsó sorban itt egy remek videó a pályáról és az intenzí harcokról:

szólj hozzá :

A bejegyzés trackback címe:

https://playhard.blog.hu/api/trackback/id/tr93395778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a site-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

Haverok

Ezt a sablon.html-ben lehet szerkeszteni...

3. oszlop

Ezt a sablon.html-ben lehet szerkeszteni

süti beállítások módosítása