RSS

VS. -- MW3 vs. BF3 Első felvonás: Launch Trailerek

írta: CoDer ; 2011.10.23. 12:07

 Gondolom senkit sem lep meg, hogy miért pont erről a két FPS-ről írok. Régebben is láttam más oldalakon, hogy pusztán infómorzsák alapján már összeugrasztották a két játékot. Pedig akkor még szinte semmit nem tudtunk róluk.

 Szerencsére most más a helyzet! Ugyanis a Battlefield 3 már a küszöbön áll arra várva hogy berugva az ajtót, kirobbantva a falat, ránkomlassza a házat!

 A Moder Warfare 3-ra még kicsit várni kell, de biztos vagyok benne, hogy az is -pont mint az elődjei- óriási sikert fog aratni.

 A CoD single player módjáról mindenki tudja, hogy pörgős, adrenalindús, és olyan jelentek találhatóak benne, mint egy hollywood-i akciófilmben. Ellenben a BF egyjátékos módjáról nem sokat tudunk, csak két Bad Company rész jelenthet mércét, de azt már most megmondom hogy simán überelni fogja.

A multiplayer-t tekintve óriási eltérések vannak a játékok között:

 Hiszen mindkettő háborús FPS, amiben vannak fegyverek... számomra kb. ennyi a közös pont. Mert ugye a CoD az egy hatalmas adrenalinbomba, ahol inkább a darálás mintsem a stratégia dominál. Nincs is ezzel semmi baj. A BF viszont pont az ellenkezője: meg kell tervezni a megefelelő stratégiát és minél jobban végre kell hajtani azt. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy a CoD-ot nem lehet stratégikusan és megfontoltan játszani és persze azt sem hogy a BF-ben nem lehet agresszíven belevetni magunkat a tűzharc kellős közepébe nemtörődve senkivel és semmivel.  

 A stratégiáról csak annyit hogy a BF-ben sokat jelent a rombolható környezet és a tömérdek harci gép, amiket igénybe vehetünk, és ezekkel tudunk igazi előnyt kiépíteni. Lehet hogy azon múlik a győzelem, hogy éppen a vadászgépbe vagy a tankba szálltam be.

 A lényeg hogy itt van mindkét játék launch trailer-e. Kezdődhet a harc! Vajon melyik a jobb trailer?

Battlefield 3

Modern Warfare 3

 

szólj hozzá :

A bejegyzés trackback címe:

https://playhard.blog.hu/api/trackback/id/tr473323611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a site-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

Haverok

Ezt a sablon.html-ben lehet szerkeszteni...

3. oszlop

Ezt a sablon.html-ben lehet szerkeszteni

süti beállítások módosítása