RSS

News! -- Grafika a köbön.

írta: SuperSemir ; 2011.10.21. 18:43

 A nemsokára kijövő Windows 8-hoz kijön egy új grafikai motor, a DirectX-től. Méghozzá a 12-dik (sokaknak: 11,5 vagy 11,1).

A DirectX minden Windows alapú számítógép legfontosabb vizuális szerves része. Ez egy olyan szoftver ami (főleg) a játékok szépségét növeli. Minél magasabb a verziója, annál több fajta és annál szebb lehet a játék. Ez igazából nem szoftver, mert a videókártya befolyásolja a nagy részét. És persze a Pixel Shader (vagy Vertex Shader) ami hasonló ehhez de ez teljesen a videókártya függő. Hogy tud, hogy neked milyen DirectX(DX) és Pixel Shader(PS) modelled van: Itt megtalálhatod


Gondoljunk csak bele. A mostani legszebb játékmotor a Frostbite II(Battlefield 3, NFS:RUN,...) mind DirectX 10,1-sek. Már ezek is nagyon élethűek. Akkor milyen lehet a 12? Reméljük a legjobbakat, és nem kell venni hozzá több száz ezer forintos atom-videókártyákat. 

szólj hozzá :

A bejegyzés trackback címe:

https://playhard.blog.hu/api/trackback/id/tr773320552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a site-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

Haverok

Ezt a sablon.html-ben lehet szerkeszteni...

3. oszlop

Ezt a sablon.html-ben lehet szerkeszteni

süti beállítások módosítása