RSS

News! -- Mass Effect 3 - Multi és infók

írta: CoDer ; 2011.10.13. 11:05

 Ha azt mondom Mass Effect, akkor nem létezik olyan gamer aki nem tudná miről beszélek. Az eddig készült két rész nagyon közel áll a szívemhez, a történet, grafika és játékmenet nálam csillagos ötös. És végre elérkeztünk a harmadik részhez! Jó-jó lehet hogy nem most jön, hanem csak 2012-ben de a lényeg hogy vannak infók a játékról és ez máris nagyszerű hír!

 Első és legfontosabb: a Mass Effect 3-ban lesz multi! Ez egy óriási újítás, mivel az előző két rész nélkülözte ezt a játékmódot.

 És a többi:

  • A multiplayer rész valójában egy négy fős coop mód, amiben a játékosok survival módban kapják a 11 hullámban érkező ellenségtől az áldást. Az ellen a sima katonáktól a mechákig terjed. A küldetések során XP-t is gyűjthetünk.
     
  • Mind ez egy- mind a többjátékos részben virtuális pénz, másnéven War Assets gyűjhető, aminek segítségével különböző népek támogatását vásárolhatjuk meg, de vehetünk és fejleszthetünk rajta flottát vagy különféle épületek/létesítményeket is zsebre vághatunk. Pénzt különféle bossok aprításáért, fejezektek és mellékküldetések befejezéséért kapunk. Minél több pénzünk van annál több dolgot tudunk venni, ergo: jobb lesz a befejezés is.
  • Coopban 4 karekterosztály már biztos: Soldier, Sentinel, Engineer és Inflitrator. Állítólag több faj közül is lehet majd választani és a kasztok is bővülni fognak.
  • Minden küldetés előtt választhatunk fegyvert, páncélt és képességeket, egyszóval minden olyanra állíthatunk ami nekünk tetszik. Ez azért nagyot dob a dolgokon!
  • És egy fontos dolog: A multi csak akkor befolyásolja Shephard történetét ha azt a játékos is akarja.

 Ezek az információk csak egy részét képezik a teljes igazságnak, a többire még várni kell, csakúgy mint a játékra. A Mass Effect 3 március 6-án érkezik PC, Xbox360 és PS3 platformokra. 

szólj hozzá :

A bejegyzés trackback címe:

https://playhard.blog.hu/api/trackback/id/tr173299491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a site-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

Haverok

Ezt a sablon.html-ben lehet szerkeszteni...

3. oszlop

Ezt a sablon.html-ben lehet szerkeszteni

süti beállítások módosítása