RSS

News! -- Battlefield 3 - Deja vu pont mint az MW2-nél.

írta: CoDer ; 2011.10.12. 12:09


  A negatív reklám is reklám. Ez tény. Gondolom mindenki emlékszik a Modern Warfare 2-ben a reptéri mészárlásra Makarov barátunk társaságában. Emiatt az egyébként ÁTUGORHATÓ pálya miatt emberjogi és mindenféle szervezetek tucatjai szálltak rá a játékra és nagyfokú -szerencsére sikertelen- lejáratókampányba kezdtek. A jelenet a világ összes médiumát bejárta, sőt én emlékszem egy olyasmi dologra, amikor TV-ben adták le a jelenetet, megtörtént dolognak beállítva azt. De mindezek ellenére a játék sikeres volt, nem is kicsit.

 Most ez a helyzet látszik kibontakozódni a Battlefield 3 körül is. A game átesett az ESRB korhatár besoroláson és a jelentésben azt olvashattuk, hogy a kampány során, lesz olyan  küldetés amiben rendőröket ölhetünk meg a nagyobb jó érdekében. Ez persze nagy eséllyel újabb felháborodásokat kelt majd az ilyen-olyan szervezeteknél, de az EA az Eurogamernek tett nyilatkozatában már előre megvédte a játékot:

DE egy pillanat!! Más oldalakon láttam, hogy ez a mondat problémát jelentett az olvasók körében, mert spoilernek tekinthető! Szóval 2 sornyi SPOILER következik!! (vagy mi a fene)

 "Nem hiszem, hogy megértették a helyzet súlyosságát! Az Isten szerelmére, atomtámadás érte Párizst, milliók élete forog kockán!"

 Nos úgy tűnik manapság egy játék sem létezhet botrány nélkül... gondolom -de nem remélem- hogy újra hasonló eseményeket élhetünk majd át mint az MW2 esetében. Kis felháborodás itt, aprócska tüntetés ott DE mindegy!

 Egy dolog fontos és biztos: A Battlefield 3 a hónap végén jelenik meg és rengetegen várják!

szólj hozzá :

A bejegyzés trackback címe:

https://playhard.blog.hu/api/trackback/id/tr913297134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a site-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

Haverok

Ezt a sablon.html-ben lehet szerkeszteni...

3. oszlop

Ezt a sablon.html-ben lehet szerkeszteni

süti beállítások módosítása