RSS

News! -- Dungeon Defenders.

írta: SuperSemir ; 2011.10.11. 19:24

 A Valve, az a cég amely minden korosztálynak ismerős, kezdve a Counter-Strike-tól, a Portal-on, Team Fortress-en át az egyik legismertebb játékig, a Half-Life-ig. Ők készítették a Steamet is -ami sok embernek kín, hogy CSAK megvett játékokkal lehet multizni, de van jó pontja, hogy listákba vannak szedve, minden játékról tudhatunk meg infót általa, nem kell azért elmennünk a boltba, hogy megvehessük a kedvenc játékunkat...- meghírdetett egy pályázatot, hogy készítsenek egy olyan akció játékot amiben szerepel olyan játék(ok) amit a Valve készített.

A nyertes A Dungeon Defenders lett, amit a Trendy Entertainment (AZ A NÉV :D), az a cég, amely eddig semmit sem csinált, lévén ez egy új stúdió és ez az első játékuk. De ez nem azt jelenti, hogy béna!

Szóval ez a játék egy TDMMORPG (Tower-Defend-Massively-Multiplayer-Online-Roleplaying-Game). A lényeg, hogy van egy dolog amit meg kell védenünk. Ezt lehet támadó tornyokkal vagy saját magaddal, miközben fejlődsz és új tárgyakat kapsz, mint egy rendes MMORPG-ben.

De, itt az MMO-t nem úgy kell elképzelni, mint a WOWban vagy APBben, hogy ott van mindenki aki játszik, hanem coop, mint pl.:Magicka, Diablo II.

Az egészben a "Valve"-s az, hogy ha 1 héten belül megvásárolod Steamen (Előrendeled), kapsz egy ajándék DLC-t, ami nem lesz ingyenes. Szóval ebben a kiegészítőben nem csak a játék beli kasztok, mint az Apprentince, Huntress, Monk, Squire közül lehet választani, hanem azon belül még a Team Fortress 2-es kasztok is lehetségesek. De még a Portal sorozatban található Portal Device-ot is használhatjuk fegyverként.

Ez a játék a Steamen Október 19.-én fog megjelenni (most 11€). Lehet, hogy tesztvideót is csinálunk belőle. Addig is itt van 2 trailer.

1. Az eredeti játék:

2. A DLC:

szólj hozzá :

A bejegyzés trackback címe:

https://playhard.blog.hu/api/trackback/id/tr83295784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a site-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

Haverok

Ezt a sablon.html-ben lehet szerkeszteni...

3. oszlop

Ezt a sablon.html-ben lehet szerkeszteni

süti beállítások módosítása