RSS

Play Hard...! | Battlefield 3 Beta | Írásos Teszt

írta: Str1ker ; 2011.10.01. 13:31

 -------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

 

Fejlesztő: DiCE

Kiadó: EA (Electronic Arts)

Műfaj: FPS

Hivatalos oldal: http://www.battlefield.com/

A Battlefield fejlesztőinek rá kellett jönni, hogy a CoD mellet, hogyan is kell az FPS műfajban híresnek maradni! A többjátékos opció mindig is vonzotta a közönséget, a 3. rész most Béta keretében megmutatott egy-két finomságot!

 Na de vágjunk is bele a tesztbe. Szerintem, ami tényleg legelőszőr feltűnik a játékosoknak az nem más, mint a grafika mert hát hisz a fejlesztők azt mondták és ahogy a Trailer-ekből le lehetett szedni az, hogy brutálisan fog kinézni.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nos  amit én a Béta-ban tapasztaltam az, hogy tényleg szép, a fegyverek rohadt jól néznek ki viszont a tájra sem lehet panasz mert nagyon is néztem, hogy egy fűszál már jobban néz ki mint más játékokban a karakterek kidolgozottsága. Persze én egy kicsivel szebbre számítottam de mint tudjuk Béta tehát ezen remélhetőleg még csiszolni fognak. De a grafikával járt együtt egy dolog ami nagyon böki a szememet és ezzel nem csak én vagyok így. Méghozzá a scriptelt jelentek mennyisége. Jó-jó nincs olyan sok benne és valljuk be saját szemszögből nagyon is jól néz ki amikor egy tereptárgyon átugrunk de ahogy ezt egy másik játékostól látjuk az már nevetséges. Egyébként mindössze csak egy pályát próbálhattunk ki ami azért háromszor nagyobb mint mondjuk egy CoD-ban és az első három betöltésnél tényleg nem fog ez feltűnni. Fegyverarzenálban sem szerénykedhet a játék hisz lehet, hogy az első szinteken minden kasztnak ugyan az a fegyvere de szintlépéssel más csodákat is foghatunk majd.

 

 

 

 

 

 

 

 

Játékmenetben semmit sem változott a Bad Company 2-höz képest de ez nem is baj hisz eddig is jó volt minek rontanák el más játékmódokkal. Sőt ha már itt tartunk a beta-ban a rush mód található meg bár néha lehet látni Conquest-et is. Aki nem tudná ezek fogalmát azoknak felvázolom: a Rush játékmódban vagy megvédeni kell a bázisunkat vagy pedig berombantani a másikét. A Conquest-en pedig 2 vagy 4 pontot kell elfoglalni és az nyer aki több ideig megtudja tartani a pontokat. Hangokban és zenékben meg egyszerűen nagyszerű.

 

Vélemény: Ha a Beta-t nézzük akkor ebböl tényleg ki fog sülni valami nagy.

Pro:

- Gyönyörű grafika

- Jók a hangok-zenék

- A pálya jó nagy tehát ha több lesz akkor nem lehet rá panasz.

Kontra:

- Vistán és Win7-en indul el csak.

- Furcsán kinéző scriptek.

- Hatalmas gépigény.

Értékelés:

         -Grafika: 9/10

            -Zene: 8/10

            -Játékmenet: 7/10

            Végeredmény:8/10

1 hozzászólás :

A bejegyzés trackback címe:

https://playhard.blog.hu/api/trackback/id/tr673269767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Đ3LTA · http://gamersbrotherhood.blog.hu/ 2011.11.27. 20:39:17

Kontra:
"Vistán és Win7-en indul el csak."
Azért csak azon indul el,mivel az XP nem tudja kezelni a DX11-et!Nem biztos,hogy jót mondok de valami ilyesmi okból van ez.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a site-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

Haverok

Ezt a sablon.html-ben lehet szerkeszteni...

3. oszlop

Ezt a sablon.html-ben lehet szerkeszteni

süti beállítások módosítása