RSS

News! -- Need For Speed : The RUN már ősszel!

írta: SuperSemir ; 2011.09.28. 19:42

 Rég nem volt olyan izgalmas NFS rész mint a RUN. Ebben a rézben nem csak mezei Need for Speed-es megcsinálsz-100-versenyt-és-kész című. Sokkal több ennél, teljesen történet alapú. A Runban egy illegális versenysorozat egyik indulójaként, az a cél, hogy minél gyorsabban jussunk el San Fransiscoból (USA nyugati partjáról) New Yorkba (Keleti part), ami 3000 mérföld (ami kb. 5000km),de ha ez még nem lenne elég, a világ minden tájáról összegyűlt profi versenyzőkkel és még sok-sok millió és millió rendőrrel is meg kell harcolni.

De a filmes akciókon kívül a grafikát is nagyon szépen feltuningolták. A DICE legújabb grafikai motorja hajtja ( mint a Battlefield 3-at). De még mindig lehet fokozni a vágyakat, egy nagyon "fontos és férfias" kiegészítővel, a női szereplőkkel. Az EA több bikini-modellt is berakott a játékba, a Sport Illustrated amerikai magazin modelljeit tették "virtuálissá". Ez a játék hamar a férfiak kedvence lehet már november közepétől!

szólj hozzá :

A bejegyzés trackback címe:

https://playhard.blog.hu/api/trackback/id/tr543263391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a site-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

Haverok

Ezt a sablon.html-ben lehet szerkeszteni...

3. oszlop

Ezt a sablon.html-ben lehet szerkeszteni

süti beállítások módosítása