RSS

Play Hard...! | Lego Star Wars III: The Clone Wars | Írásos Teszt

írta: Str1ker ; 2011.10.22. 12:01

 

 

 

 

 

Fejlesztő: Lucasarts

Kiadó: Traveller’s Tales

Hivatalos oldal: http://www.lucasarts.com/

 

 

A Lego Star Wars sorozat játémenetével, poénjaival könnyen megtudta fogni a játékosokat! Meg amúgyis maga a Star Wars Galagxis! Vajon a Trilógia harmadik része hogy sikerült?

 

             Nem akarom kerülgetni a forró kását tehát magával a történettel kezdeném! Ami milyen meglepő a Star Wars:The Clone Wars storyjával pontosan megegyezik(bár igaz mit várnánk egy amúgy a sorozatra készült Lego SW adaptációtól). Tehát adja a mércét főleg úgy hogy plussz poénok is belekerültek az átveztetőkbe amik már igaz nem olyan viccesek mint az előző részekben de azért mosolyt csalna a játékos arcára. Szerencsére nincs a történetben semmiféle elferdítés tehát fő eltérések nincsenek benne.

 

 

 

 

 

 

 

         Na de ugorjuk át a storyt és mélyedjünk bele a játékba! Első amit észreveszünk, hogy kinézetben semmit sem változott de a Legos játékoknál többet nem is lehet kihozni belőle tehát így jó ahogy van.

                Miután elindítjuk a játékot egyből egy Kolosseumban találjuk magunkat ahonnan könnyedén megmenekülünk -a többi Jedi segítségével- és már neki is vághatunk a kalandozásnak. A hajónk közebén található modulnál választhatjuk ki, hogy melyik küldetésre szeretnénk menni amit én 3 Act-ra osztottam. Ahol követhetjük Doku-t, Grievous Tábornokot vagy netán Assajj Ventresst. Egy-egy ilyen Act hat darab Chapter-re van osztva  aszerint a vonal szerint, hogy hol is küzdöttünkmeg az adott fő gonosszal.

A küldetések teljesítésével újabb karaktereket, hajókat nyithatunk fel vagy vásárolhatunk a megszerzett arany,ezüst vagy kék legókból!

 

 

 

 

 

 

 

 

               Szerencsére a játékmenet sem mondható monotonnak. Egyszer fogunk Jediként a droidok ellen szemtől-szembe küzdeni vagy netán a hajóikat kilőni! Sokszor lesznek területfogalós pályák is amikben egy vagy két bázisból indítunk és el kell foglalnunk az öt netán hat bázist amit droidokat birtokolnak. Mellesleg Doku kampányában sokszor leszünk ilyen helyzetben. De ez még mindig semmi a játékmenet nehezítésére vannak ezüst vagy arany epületek amiket csak a klónok tudnak kilőni folyamatos sortűzzel! Ha meg netán baráttal van kedvünk játszani akkor csak megnyomjuk az F2-őt és az osztottképernyős játékmod már mehet is, ami nagyon hasznos, mert sokszor kell majd bajtársaink segítségére támaszkodnunk. A pályák is változatosak úgy kb. 8 bolygón fogunk mindent a földdel egyenlővé tenni.

                A Hangokra és Zenékre meg semmi panasz nem lehet az alap fénykard csapkodások és lézerpisztolyok dürmögése messze tökéletes és a hangulatos Star Wars betétdalok adják hozzá a plussz hangulatot.

 

 

Vélemény: Egy hamisíthatalan Lego játékot kaphattunk! Ajánlott rá beruházni mert sok kellmes órát tölthetünk el vele!

 

Pro:

-Jó alaptörténet

-Sok jól megtervezett helyszín

-Maga a játék nagyon hangulatos

Kontra:

-Kicsit túl sok a megszerezhető karakter

-Az amúgy jó poénok közé kerülhetne néhány ütősebb is.

-Kinézetben nem változott semmit!

Értékelés:

-Grafika: 6/10

-Hangok-Zenék: 10/10

-Játékmenet: 9/10

Végeredmény: 8.4/10

 

 

 

szólj hozzá :

A bejegyzés trackback címe:

https://playhard.blog.hu/api/trackback/id/tr693321663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a site-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

Haverok

Ezt a sablon.html-ben lehet szerkeszteni...

3. oszlop

Ezt a sablon.html-ben lehet szerkeszteni

süti beállítások módosítása